OM OS

OM OS

Game4fun er et eventbureau, ejet at søskendeparret Maria og Andreas, som også er indehavere af hver deres firma, indenfor eventbranchen, nemlig www.drommetyl.dk, som er Marias firma og www.dinhavefest.dk, som er ejet af Andreas.

Andreas og Maria vil gå langt for en god oplevelse – for alle kunder. Det skal være sjovt, trygt og nemt at være kunde hos Game4fun. 

Andreas om Game4fun: Jeg prioriter altid den gode kundeoplevelse. Det handler ikke kun om oplevelsen af vores produkter, men den gode service fra start til slut, er mindst ligeså vigtig – og alle de smil og glade kunder man får ud af den gode service, er guld værd. Derudover er sikkerhed ekstremt vigtigt. Alt vores udstyr er professionelt og beregnet til udlejningsbrug. Det er din tryghed for et godt og trygt arrangement. 

Marias om Game4fun: Vi ved hvor meget det kræver at planlægge et arrangement. Vi gør vores for at passe ind til dit arrangement og ikke omvendt. Når man booker hos os, er det fordi man ønsker at gøre noget ekstra ud af sit event, men det må aldrig besværligggøre det. Vi hjælper med at det bliver sjovt – og lige til! 

Game4fun har base i Køge. Her kan du hente selv eller få os til at levere. Vi leverer på Sjælland, Fyn og i Jylland ved større arrangementer.

Vores udstyr kan ofte bruges til flere aktiviteter. Så kontakt os for inspiration til at få mest muligt ud af jeres aktivitet og mest muligt ud af jeres penge.

 

 

ADRESSE

GAME4FUN: Ådalen 2, 4600 Køge.

Du modtager en vejvisning, et par dage før afhentning, så du nemt og bekvemt kan finde frem til os. 

BETALINGSINFO

Ved booking modtager du en faktura på 25% af hele beløbet. Øvrig betaling falder ca. 4 uger før afhentning. Ved ordre under 1000,- kr. betales hele beløbet ved booking.