Fartmåler

FARTMÅLER – HVOR HÅRDT KAN DU SPARKE ELLER KASTE?

Fartmåleren kan bruges til mange sjove ting. Sæt den op bag et mål og spark eller kast og se, hvem der kan få målt den højeste fart. Er oplagt i kombination med nogle af vores andre aktiviteter eller som en separat aktivitet til for eksempel fodbold- eller håndboldstævner for at fordrive ventetiden.

LEJE AF FARTMÅLER

Du kan leje vores Fartmåler med og uden instruktør/dommer/gamemaster og med eller uden levering og afhentning. Nemt at anvende og kan afhentes i Køge.

Priser

1 døgn:                                                          200 kr.

Instruktør, Levering og afhentning:     Aftales

SÅDAN BRUGER DU FARTMÅLEREN

Fartmåleren sættes bag et mål på en stol, så den står tæt på midten af målet. Den sættes i stor nok afstand til den ikke bliver ramt af bolden, når den går i mål. Herefter tændes der blot for Fartmåleren og så er du klar til at give den gas. Skyd eller kast nu så hårdt du kan. Lav konkurrence med de andre fra holdet eller brug den som en ekstra gimmick eller indtægtskilde til jeres næste stævne. Find på alle mulige skøre måder, at kaste eller skyde på for at udfordre jer selv.

PAS PÅ DIG OG ANDRE NÅR DU BRUGER FARTMÅLEREN

Der er ofte smæk på, når du det gælder om at skyde så hårdt som muligt. Så altid for at ingen står i nærhedden af det mål, I skyder efter. Pas på dig selv ved at varme op inden du skal igang med at skyde så hårdt som muligt.