Bouncer Ball

BOUNCER BALL – HOCKEY PÅ DEN SJOVE MÅDE

Bouncer Ball er en sjov og udvidet udgave af hockey. Du spiller med en stav med rundt gummihoved for enden. Bolden er samtidig større og mere livlig end ved normal hockey. Det giver nogle sjove og meget underholdende elementer i spillet og gør det sværere at drible og aflevere. Er rigtig god som enkeltstående aktivitet eller kombineret med Promillebriller eller Stødbånd.

LEJE AF BOUNCER BALL

Du kan leje vores Bouncer Ball med og uden instruktør/dommer/gamemaster og med eller uden levering og afhentning. Ønsker du at kombinere flere aktiviteter, så kig på vores pakkeløsninger.

Priser

10 STK BOUNCER BALL SÆT

1 døgn uden instruktør:                           495 kr.

Instruktør, Levering og afhentning:     Aftales

SÅDAN SPILLER DU BOUNCER BALL

Bouncer ball kan spilles som almindeligt hockey med 2 hold mod hinanden. Spillet er i sig selv sjovt og undeholdende nok som det er, men du kan selvfølgelig også lave dine egne regler.

Bouncer Ball er svært nok i sig selv, men kan gøres endnu sværere og sjovere – hvert fald at se på – hvis du kombinere det med vores Promillebriller eller Stødbånd.

PAS PÅ HINANDEN NÅR I SPILLER BOUNCER BALL

Der er smæk på, adrenalin og pulsen er høj, når du spiller Bouncer Ball. Husk dog at passe på hinanden! En stav i hovedet kan trods skumgummiet stadig sætte sine spor. Alle kan spille Bouncer Ball, men vær opmærksom på de yngre deltagere, hvis I blander aldersgrupper.