FODBOLD POOL

Fodbold Pool – HYGGE & KONKURRENCE

Fodboldpool er pool (billard) som du kender bare forvokset og med fodbolde. Fodboldpool, eller pool soccer, er den perfekte kombination mellem boldkontrol, strategi og god underholdning. Her får selv den dårligste taber trænet lattermusklerne, for det handler ikke om at være god til fodbold, men om at have is i maven og være god til at sigte. Udfordre familien eller vennerne i et spil poolfodbold og oplev en aktivitet, som kan få gang i konkurrencegenet og nerverne.

 LEJE AF FODBOLDPOOL

Du kan leje vores Fodboldpool med og uden instruktør/dommer/gamemaster og med eller uden levering og afhentning. Ønsker du at kombinere flere aktiviteter, så send os gerne en mail.

Mål: der skal være plads til 600 cm x 315 cm

Priser

1 STK. FODBOLDPOOL (OPLAGT TIL 2-16 PERSONER)

1 døgn:                                                          750 kr.

Instruktør, Levering og afhentning:     Aftales

Ønsker du at leje vores udstyr i flere dage, så kontakt os for pris.

SÅDAN SPILLER DU FODBOLDPOOL

At spille Fodboldpool er ret enkelt. Det er nøjagtigt de samme regler som ved 8 ball pool. Start med at lægge alle de farvede bolde i en trekant med den tynde spids ned mod den modsatte ende. Trekanten af bolde skal slutte ca ud fra 1/3 af banen. Starteren begynder med at sparke til den hvide bold, der ligger i modsatte ende. Den hvide bold bruges til at ramme de øvrige bolde og få dem i hul. Når første bold er i hul, har du den type farvede bolde, som svarer, til den der er røget i hul. Du har dermed enten de helfarvede eller de halv-farvede bolde. Herfra gælder det om at få alle sine bolde i hul.

Man skal ramme sin egen type farvede bolde først med den hvide bold – ellers får modsatenderen 2 ture/må lægge bolden, hvor han/hun vil og skyde 1 gang.  Den samme straf gælder hvis du kommer til at skyde den hvide kugle i hul. Når du har skudt din sidst bold i hul, skal du have den sorte 8’er bold i modsatte hul. Vinderen er den der får alle sine bolde i hul og til sidst den sorte 8’er bold i modsatte hul.

Et rigtig sjovt og hyggeligt spil, man kan bruge mange timer på.