XL mega bordfodbold

XL mega bordfodbold

Oppustelig fodboldbane gør fodbold lidt sjovere. Fodbold – nu med “levende” bander, der både kan være en ekstra medspiller med bestemt også en ekstra modspiller. Giver spillet et ekstra krydderi og gør det også mere intenst. Kan bruges til almindelig fodbold eller kan gøres ekstra sjovt i kombination med vores Promillebriller og/eller Stødbånd. Vi har 3 fede baner med følgende mål:

Blå lille bane: 12m x 6m
Grøn bane: 15m x 8m
Blå stor bane: 16m x 8m

XL mega bordfodbold

Du kan leje vores oppustelige fodboldbane med og uden instruktør/dommer/gamemaster og med eller uden levering og afhentning. 

Priser

1 STK. XL mega bordfodbold

1 døgn:                                                         2.395,- kr.

Instruktør, Levering og afhentning:     Aftales

Ønsker du at leje vores udstyr i flere dage, så kontakt os for pris.

SÅDAN SPILLER DU PÅ DEN OPPUSTELIGE FODBOLDBANE

Den Oppustelige Fodboldbane kan bruges til mange formål. Spil almindelig fodbold, hvor banderne gør det ekstra sjovt og mere intenst. Brug vores Promillebriller til at gøre det sværere og sjovere at spille. Det samme gælder med vores Stødbånd, hvor fjernbetjeningen kan gives til modstanderholdet. Det giver nogle ret sjove scenarier på banen. Du kan også spille det med vores populære Bumper Balls, der giver masser af sjov underholdning i et afgrænset område. Mulighederne er mange, så kun din fantasi sætter grænsen.