LEJEBETINGELSER

Handelsbetingelser for Game4fun

Game4Fun
Ådalen 2
4600 Køge
TLF: +4541514120
CVR: 42381810

Betaling

Game4Fun modtager online betalinger med Visa/Dankort, og mobilpay.

Betaling vil blive trukket på din konto, når det virtuelle produkt er oprettet medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Game4Fun benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Leveringstiden for din ordre er “Afhentes torsdag og leveres retur søndag” medmindre andet aftales.

Game4Fun afsender varer med følgende: GLS – Privat

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Alle pakker bliver sendt til nærmest pakkeshop medmindre andet aftales.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Levenende lys er IKKE tilladt i nærheden af vores tyl. Det er op til lejers ansvar at orientere sig om brandregler og sikkerhed. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er oprettet.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail Info@test-php74.net/game4fun. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må anvende varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er anvendt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Drømmetyl at vurdere varens stand.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform: ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: info@game4fun.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

Aflysning af booking

Ønsker du at annullere/rykke din booking skal dette ske skriftligt minimum 90 dage før dato før brug, sker dette ikke vil der blive sendt en faktura opkrævning på det fulde beløb. Ved alle aflysninger opkræves en administrationsgebyr på 400,- dkk, og aflyses der 90 dage før dato opkræves det fulde beløb.

(Der vil naturligvis ikke blive fremsendt en opkrævning, hvis forsamlingsforbud eller andre restriktioner bliver udstedt af regeringen med kort varsel, der gør at det ikke er muligt at gennemføre dit arrangement)

Betaling

Når din booking er gennemført,  vil beløbet blive hævet 2-5 hverdage efter. 

Opsætning af Drømmetyl

Er der mere end 10 måneder til jeres arrangement, betales 25% i depositum ved booking, de resterende 75%, opkræves ca. 4. uger før. Depositum kan ikke refunderes.

Fejl & mangler

Game4Fun bærer ansvaret for, at de udleverede produkter er i god stand ved udlevering til lejer. Ved Lejers modtagelse af produkter, og senest inden ibrugtagen, skal vi gøres opmærksom på eventuelle fejl eller mangler, ellers betragtes det modtagne materiel som modtaget af Lejer i god stand, og Lejer bærer herfra ansvaret for det lejede materiel.

Stand ved modtagelse og tilbagelevering

Tyl, lyskæder og andre lejede produkter skal tilbageleveres i samme stand, som det blev modtaget. Leveres tyllet ikke tilbage i samme tilstand, kan Game4Fun opkræve et rense eller reparationsgebyr. Tyllet tåler ikke vand, farve eller lign., ligesom der ikke må bruges ståltråd, hæfteklemmer eller andet. 

Lyskæde gebyr 119.- pr. defekt lyskæde.